Na 20 jaar met erg veel plezier en toewijding als architect en mede-eigenaar bij de FAME Groep gewerkt te hebben, ben ik, Jules van der Linden, per 1 oktober 2012 mijn eigen architectenbureau gestart, onder mijn eigen naam.
 
Jules van der Linden Architecten Zwolle is een jong en gedreven bureau, met een schat aan kennis en ervaring. Het bureau richt zich met name op de sectoren Wonen, Werken, Leren, Winkelen, Sporten en Zorgen.
 
Het creëren van gebieden en gebouwen waar mensen zich thuis voelen is onze missie. Samen met onze opdrachtgevers en de gebruikers wordt in een open en proactief ontwerpproces naar een optimaal resultaat gestreefd. De sleutelwoorden in dit ontwerpproces zijn: Visie, Verleiding en Verbeelding.
 
Binnen de kaders van: de locatie, het ruimtelijk/technisch programma, het budget en de planning, wordt in een gestroomlijnd proces, op zakelijke maar persoonlijke wijze het project ontworpen begeleid en gerealiseerd. De projecten zijn duurzaam, toekomst gericht en maatschappelijk relevant.
 
Jules van der Linden Architecten Zwolle kan U als opdrachtgever ontzorgen en begeleiden van A tot Z. Hierbij werkt het bureau samen met een aantal professionele partijen.
 
Het bureau streeft naar duurzame relaties met haar opdrachtgevers, waarvoor duurzame gebieden en gebouwen worden ontworpen en gerealiseerd, welke qua architectuur onderscheidend zijn, en veelal tot in lengte van jaren als icoontjes bekend staan.
 
Een aantal van de op deze website getoonde projecten zijn de afgelopen jaren door Jules van der Linden bij FAME ontworpen.
 

BUREAUVISIE & FILOSOFIE